«прямая речь»

Попри системні удари по інфраструктурі, часту відсутність води чи світла – наш театр не скасував жодної вистави. Навіть 23 листопада, коли вся країна пірнула в блекаут – усі три вистави, які мали бути (на Камерній сцені, в Caribbean club, у культурному центрі Арт-Братислава) – відбулися.

Відбулися, бо є Ви – найкращі з можливих глядачів у Світі. І зараз ми це знаємо точно. Так, не всі змогли дістатися. Але зали було заповнено більше, ніж на три чверті. Десь генератори, десь акумулятори, а десь ліхтарики, але вистави пройшли, йдуть і йтимуть, якщо Вам потрібне світло, тепло та гумор. Тим більше гумор для українців – це теж майже зброя. Ми щасливі, що у нас такий сміливий, сильний та світлий народ! І ми щасливі бути його частиною.

29 листопада «Шукаю чоловіка на кожен день» - Лірична комедія. Саме те, що потрібно після важкого робочого дня, щоб відпочити душею.
30 листопада «Знайди або втрать назавжди» - Ця вистава різко знищує в вашому організмі депресію з побічними ефектами у вигляді безконтрольного натхнення і хронічних нападів щастя.
2 грудня «Босоніж по Місяцю» - Це незвичайна, іноді дуже смішна, іноді дуже сумна вистава про звичайні речі: про кохання до жінки, про страх самотності й тріумф віри. 
3 грудня «Чоловічий рід, однина» - Вистава-свято, що сповнена іскрометним гумором і призначена для тих, кому потрібно підняти настрій. Легко та скажено приємно! 

Квиточки за теплом та світлом ось тут.

 
 

Политика конфиденциальности

Политика конфиденциальности

В соответствии с положениями Закона Украины «О защите персональных данных» № 2297-VI от 01.06.2010 г., Покупатель признает и соглашается с предоставлением Театру своих персональных данных, а равно персональных данных третьих лиц, указанных Покупателем, которые получены Театром в процессе оформления Билета (Заказа), а именно: фамилия, имя, пол, контактный номер телефона, город, адрес доставки (в случае предоставления услуг по доставке Билетов) и адрес электронной почты. Обработка персональных данных Покупателя осуществляется в соответствии с законодательством Украины. Покупатель дает Театру право на обработку его персональных данных в связи с предоставлением Покупателю Услуг,  в том числе в целях получения Покупателем рекламных сообщениях о Мероприятиях, билеты на которые реализуются Театром. В связи с тем, что обработка персональных данных Покупателя осуществляется в связи с подтверждением оплаты на сайте, согласие Покупателя на обработку его персональных данных не требуется. Срок использования предоставленных персональных данных - бессрочно. Покупатель гарантирует и несет ответственность за то, что данные, указанные в Заказе, являются добровольно предоставленными им и третьими лицами при оформлении Билета, и все эти лица ознакомлены и согласны с изложенным выше.