«прямая речь»

Війна забирає не лише життя, а й час. Майбутнє, звичайно, є, але воно дуже невизначене… Якщо раніше глядачі купували квитки до театру за місяць, за два місяці, то зараз майже всі – за два, три дні… дуже рідко – за тиждень. Ми почали боятися невизначеності завтрашнього дня. Єдина визначеність у театрі «Чорний Квадрат» — це гарантія, що нудно не буде. Приходьте!
1.Театр розпрощався з російською. Ми переклали вистави рідною та солов’їною, через це наші комедії стали ще смішнішими. Набагато смішнішими. Самі в шоці…
2. У зв'язку з комендантською годиною та графіком роботи громадського транспорту початок вистав у будні буде на годину раніше, ніж був – тепер о 18:00 (о шостій вечора). У вихідні ми спробуємо грати дві вистави в один день о 15:00 та 18:00.
3. Найбільший плюс театру імпровізації «Чорний Квадрат» у тому, що камерна сцена знаходиться в офіційному ЗАРЕЄСТРОВАНОМУ бомбосховищі. Тому в разі оголошення повітряної тривоги нам не потрібно буде переривати виставу та просити Вас пройти у бомбосховище, тому що ви в ньому вже будете знаходитись.
4. Якщо у Вас є питання по Вашим замовленням - напишіть нам листа на пошту каси ticket@artkvadrat.com
5. Ми навіть не мріємо заробити, але якщо раптом ви знайдете і час, і можливість, і гроші, то знайте, що весь прибуток піде на придбання медичних засобів для ЗСУ.
Ми завжди намагалися бути вашою радістю. Завжди намагалися бути театром, який несе свято. І в цей суворий, важкий і дуже складний час радість, гумор та позитив не можуть бути зайвими.
«Під час війни треба берегти не тільки своє тіло, але і свій настрій»©. 
Квиточки на вистави тут.

Любов та Слава Україні!

 
 

Политика конфиденциальности

Политика конфиденциальности

В соответствии с положениями Закона Украины «О защите персональных данных» № 2297-VI от 01.06.2010 г., Покупатель признает и соглашается с предоставлением Театру своих персональных данных, а равно персональных данных третьих лиц, указанных Покупателем, которые получены Театром в процессе оформления Билета (Заказа), а именно: фамилия, имя, пол, контактный номер телефона, город, адрес доставки (в случае предоставления услуг по доставке Билетов) и адрес электронной почты. Обработка персональных данных Покупателя осуществляется в соответствии с законодательством Украины. Покупатель дает Театру право на обработку его персональных данных в связи с предоставлением Покупателю Услуг,  в том числе в целях получения Покупателем рекламных сообщениях о Мероприятиях, билеты на которые реализуются Театром. В связи с тем, что обработка персональных данных Покупателя осуществляется в связи с подтверждением оплаты на сайте, согласие Покупателя на обработку его персональных данных не требуется. Срок использования предоставленных персональных данных - бессрочно. Покупатель гарантирует и несет ответственность за то, что данные, указанные в Заказе, являются добровольно предоставленными им и третьими лицами при оформлении Билета, и все эти лица ознакомлены и согласны с изложенным выше.